Nov videospot- Kopalke so b’le tanke

Ansambel Petan predstavlja novo skladbo z naslovom Kopalke so b´le tanke, ki je plod dela kitarista, Primoža Petana, ki je napisal besedilo in melodijo ter harmonikaša Denisa Petana, ki je dodal aranžma. 

Gre za pikantno polko, ki bo osvežila še tako vroče dni in dvignila utrip prav vsakomur. Govori o poletnih prigodah marsikaterega fanta, ki se odpravi na morje in ga tam doleti kakšna morska romanca.

Za pesem je bil posnet tudi vroč videospot na slovenski obali, pri katerem so sodelovale plesalke iz Plesnega mesta, katerih članica je tudi glavna igralka Tjaša Roš. Posebna zahvala pa gre tudi koreograferki Maruši Krušič, ki je poskrbela za izvrstno koreografijo. Za mirno roko na kameri in odlične ideje pri scenariju pa je zaslužena snemalna ekipa Pratnemer. Videospot je v kratkem času dobil več tisoč ogledov, gledalci pa pošiljate prijetne odzive in komentarje, za kar se vam iz srca zahvaljujemo

Kontaktirajte nas!

Se želite z nami srečati tudi v živo? Želite, da z našo glasbo zabavamo na vašem rojstnem dnevu, poroki, maturantskem plesu? Pošljite nam sporočilo in z veseljem vam bomo pomagali!

041 945 700

ans.petan@gmail.com

Ansambel Petan

ansambel_petan